24-25 August 2018
LILLESTRØM IDRETTSPARK
Forza Festival logo

FORZA FOR ALLE!

FORZA FOR ALLE!

Arrangørinnlegg;

Vi gleder oss til alle FORZA eventene hver eneste gang, takket være våre gjester! Og nå har vi lyst til å gi dere et innblikk i hvorfor vi ønsket å gjøre FORZA enda større.

Igjennom flere år så har dere sørget for å bidra til de beste festene Romerike noengang har sett og opplevd. Dere har bidratt til at FORZA har hatt de villeste festene, dyktigste DJ’ene og artistene, dere har tatt legendariske bilder og vært med på å sørge for at videoene har blitt landsdekkende! Og det ønsker vi å takke dere for ved å lage tidenes festival i Lillestrøm!  FORZA ville aldri vært noe uten de mest trofaste gjestene som dere har vært gjennom alle år FORZA har blitt arrangert – TUSEN TAKK!

Helt siden første arrangement på Klimt i 2013 så har vi hatt over 40 000 gjester, og i all hovedsak fra Romerike og omegn. Men vi vet også om gjester som har reist helt fra Tromsø, Trondheim, Oslo og Fredrikstad for å oppleve FORZA CLUB. Og med så mange gjester gjennom så mange år ønsket vi å lage en reunion for tidligere FORZA gjester og selvfølgelig nye gjester. Dette var den første gnisten før vi plutselig kom inn på tankene på en festival. For på en festival er det mye mer naturlig at alle aldersgrupper er samlet og deler sin kjærlighet til festival og kule artister. Vi skreddersydde denne festivalen til en hovedmålgruppe på 20 til 30 år, men med en total målgruppe på 18 til 35, denne festivalen er rett og slett for alle! Når idéen var der ute fortsatte vi å jobbe med tanken, og nå står FORZA FESTIVAL for tur allerede i sommer!

Første utgaven av FORZA FESTIVAL arrangeres 25 og 26. August 2017 i Lillestrøm Idrettspark. Og her er alle som ønsker et minne for livet hjertelig velkommen, uansett alder, kjønn, legning og religion. Vi ønsker å skape et kulturelt arrangement som er for oss alle, med internasjonale og nasjonale artister.

Vi håper alle sprer kjærligheten til sine venner og bekjente, så sees vi til tidenes kickstart på sommeren.

DU ER HERVED INVITERT TIL Å BLI EN DEL AV FORZA NATION – SAMMEN SKAL VI SKAPE ET MINNE FOR LIVET <3

Med kjærlig hilsen
Kenny & Daniel

#Forza2017 #ForzaNation