24-25 August 2018
LILLESTRØM IDRETTSPARK
Forza Festival logo

Våre samarbeidspartnere!

Våre samarbeidspartnere!

Audi Møller Bil Romerike
I samarbeid med Audi Møller Bil Romerike har vi fått muligheten til å utstyre FORZA Festival med egne FORZA Festival biler! I sølvgrå Audi A3 biler kommer festivalen til å synes godt rundt omkring på veiene. Vi er stolte over å kunne samarbeide med en lokal bedrift som Møller Bil Romerike.

Audi Møller Bil Romerike om oss:
«Vi opplever det som ungt og fresh og i tillegg er det lokalt. Vi synes det er flott at vi (Audi Romerike) kan støtte et slikt initiativ i samarbeid med Audi-importøren»

Nettside: https://romerike.audi.no

Kiss Norge 
Norges kuleste radiokanal som sender dagens beste club & dance music kjører FORZA Festival jingler på din radio! Vi er stolte over å ha Kiss Norge som vår mediapartner. De disker opp med laybags der folk kan slappe av og i tillegg stiller de med egen Kiss-stage som vil stå for mye av musikkopplevelsene under festivalen.

Nettside: https://radioplay.no/kiss

Ringnes
Ringnes AS, som også er Norges største bryggeriselskap, leverer i år drikkevarer til FORZA Festival! De skal sørge for at våre festivalglade mennesker ikke skal gå tørste gjennom helgen 25-26 august. Vi er storfornøyd med å kunne tilby deres sortiment av sterke merkevarer på vår festival. Blant annet står de for en helt egen Corona-stage og eget område der folk kan nyte livet til det fulle, corona-style!

Ringnes om oss:
«Forza festival er midt i vår målgruppe med Corona, Battery og generelt festivaler. Nedre Romerike er og skal være dominerende og befeste Ringnes som en stor festival partner. Vi er STERKE på festivaler og arrangementer med ett stort apparat innen teknisk, logistikk og salg.»

Nettside: http://www.ringnes.no

Battery
Need energy? Med oss har vi Battery som skal sørge for å gi våre besøkende et realt boost til å kunne danse i timesvis! Det vil også bli satt opp en egen superfet Battery charging booth der folk skal kunne lade telefonene sine og slappe av.

Battery om oss:
«FORZA er en festival som passer utmerket med vår merkevare, der vi også når ut til en viktig målgruppe. Vi gleder oss til å holde energinivået oppe gjennom hele festivalen!»

Nettside: https://www.facebook.com/batterynorge

Strømmen Storsenter
Med sin unike posisjon på Romerike, er Strømmen Storsenter med på å synliggjøre FORZA Festival i nærområdet. Som et av Norges største kjøpesentre er de en viktig samarbeidspartner for oss. Strømmen Storsenter er en naturlig møteplass for alle som holder til på Romerike og Oslo Nord, hvor mennesker kommer sammen for inspirerende opplevelser på samme måte som publikum vil oppleve på Forza Festival.

Nettside: http://www.strommenstorsenter.no

LSK
LSK støtter festivalen og vi støtter LSK! For hver person som bruker promokoden: FORZALSK gir vi 15o,- til klubben. Siden LSK er den lokale fotballklubben i Lillestrøm kommer vi til å være synlige gjennom LSK på ulike plattformer. Vi er stolte over å ha de som samarbeidspartner i år!

Nettside: http://www.lsk.no

BI
Med Europas nest største handelshøyskole har vi engasjert et viktig organ som består av mennesker i målgruppen vår! Med selveste BI på vår side kommer vi til å være synlige blant studenter på campus gjennom Bar Society og KROA.

Nettside: https://www.bi.no