24-25 August 2018
LILLESTRØM IDRETTSPARK
Forza Festival logo

Frivillige & dugnad

Frivillige & dugnad

Ingen festival drives av seg selv. Den trenger engasjerte mennesker som har lyst til å bidra til å lage den beste festivalopplevelsen noensinne! De frivillige er definitivt den viktigste plattformen vi har på festivalen og uten dere blir det ikke festival. Enten du ønsker festivalpass, erfaring eller å møte andre likesinnede mennesker er du velkommen hos oss på FORZA Festival uansett kjønn, legning og religion.

Hva får jeg igjen for å være frivillig?

Ved å være frivillig på FORZA Festival 2017 får du muligheten til å bygge opp noe som med årene kan bli et av Norges største festivaler. Her vil du møte masse nye mennesker og stifte vennskap samtidig som du får oppleve noen av de største nasjonale og internasjonale artistene som briljerer topplistene rundt omkring i verden.

Du kan jobbe før, etter eller under festivalen. Behovet er definitivt størst under festivalen og det er da du også får oppleve den ordentlige festivalfølelsen. Helt kort og enkelt: en dag jobb = en dag adgang til festivalen. Er du med på opprigg eller nedrigg 2 dager før/etter festivalen får du begge dagene på festivalen.

For mer detaljert informasjon, klikk her eller send oss en uforpliktende søknad så tar vi kontakt med deg!

DUGNAD

Vi i FORZA Festival vet at det er flere idrettslag og russebusser der ute som kunne trengt litt ekstra penger i kassa! Ettersom de frivillige definitivt den viktigste plattformen vi har på festivalen så ønsker vi å legge til rette for dugnadsarbeid. Merknad! Dette gjelder kun idrettslag og russebusser.

Hva kan vi få jobbe med?
Når festivalen nærmer seg ser vi hvor vi har mest behov for ekstra arbeidskraft og dere vil bli tildelt arbeidsoppgaver. Det kan være alt fra billetthåndtering, salg av bonger, rigging, rydding, vakt eller hjelpe til backstage.

Når får vi utbetalt lønn for dugnadsarbeidet?
Dere vil motta en bestemt sum innen 30 dager etter festivalen.

Hvordan går vi frem?
Send en mail til vilde@theconcept.no for mer informasjon og registrering av ditt idrettslag eller russebuss.