24-25 August 2018
LILLESTRØM IDRETTSPARK
Forza Festival logo

FORZA hyller Nebbenfestivalen, Romerikingene og Romerikes Blad!

FORZA hyller Nebbenfestivalen, Romerikingene og Romerikes Blad!

Team FORZA tok turen til Nebbenfestivalen alle tre dagene og vi har fulgt festivalen med argusøyne for å kunne ta lærdom og se hvordan Romerikinger tok imot et helt nytt kulturtilbud.

Vi gir en kjempestor applaus til Fredrik Østby, Ronny Bergersen og Jan Martinsen med en flott gjennomføring av den første utgaven av Nebbenfestivalen. Men vi kan ikke la dere skinne alene denne gangen, for alle som trosset været lagde festivalstemning og sørget for at artistene fikk velfortjent oppmerksomhet er årets helter når vi sier at Nebben ble en suksess. Det er liten tvil om at målgruppen til Nebben og FORZA Festival er litt ulike, og nå håper vi at vår målgruppe velger å slå ring rundt FORZA Festival på like linje med Nebben-publikummet.

Når det kommer til Romerikes Blad var dere helt enestående i helgen, hvem skulle trodd dere er en ”lokalavis” med den dekningen dere førte i helgen. Helt fantastiske og velskrevet musikkanmeldelser, og morsomme bilder!

Det er mange som fortjener skryt når noe blir så vellykket som dette ble, og vi må trekke frem kommunen som legger til rette for oss arrangører, politiet som sørger for at det er god stemming på festivalområdet og igjen publikummet!

I dag er vi stolte over å kalle oss for Romerikinger! Vi håper å se alle på FORZA Festival 25-26 august i Lillestrøm Idrettspark – FACEBOOK ARRANGEMENT

Mer informasjon om Festival får du her:
Web: http://forzafestival.no
Facebook: https://www.facebook.com/forzanations
KJØP BILLETTER HER