24-25 August 2018
LILLESTRØM IDRETTSPARK
Forza Festival logo

FRIVILLIG

Ingen festival drives av seg selv. Den trenger engasjerte mennesker som har lyst til å bidra til å lage den beste festivalopplevelsen noensinne! De frivillige er definitivt den viktigste plattformen vi har på festivalen og uten dere blir det ikke festival. Enten du ønsker festivalpass, erfaring eller å møte andre likesinnede mennesker er du velkommen hos oss på FORZA Festival uansett kjønn, legning og religion.

Hva får jeg igjen for å være frivillig?
Ved å være frivillig på FORZA Festival 2017 får du muligheten til å bygge opp noe som med årene kan bli et av Norges største festivaler. Der vil du møte masse nye mennesker og du vil stifte vennskap samtidig som du får oppleve noen av de største nasjonale og internasjonale artistene som briljerer topplistene rundt omkring i verden. Det er forresten masse du kan jobbe med på en festival.

Send oss en uforpliktende søknad så tar vi kontakt med deg

Når og hvor mye jobber jeg egentlig?
Det er helt opp til deg! Du kan enten jobbe før festivalen eller under. Behovet er definitivt størst under festivalen og det er da du også får oppleve den ordentlige festivalfølelsen. Helt kort og enkelt: en dag jobb = en dag adgang til festivalen. Er du med på opprigg eller nedrigg 2 dager før/etter festivalen får du begge dagene på festivalen.

Hva MER kan jeg få?
– Festivalpass
– T-skjorte
– Episk frivilligfest
– Mat og drikke (alkoholfritt) når du jobber

Hva forventes det av meg?
– Du må være edru når du jobber
– Møte opp og jobbe til avtalt tid (henter du festivalpass uten å møte opp og jobbe til avtalt tid blir du fakturert prisen for et festivalpass)
– Dersom du ikke kan jobbe skal du si ifra så fort som mulig
– Du er FORZA Festival sitt ansikt utad så vi håper du sprer mye energi og humør.
– Du har fylt 18 år

Hva kan jeg jobbe med?
Bar – I baren jobber du sammen med andre frivillige med å servere drikke til folk på festivalen. Her sørger dere for å holde det rent og ryddig. Det er tipp topp om du allerede har erfaring fra å jobbe i bar, hvis ikke så gjør det ingenting ettersom vi gir deg opplæring. Det viktigste er at du er serviceinnstilt!

Billetthåndtering – Her skal du møte festivalfolket med smil om munnen og ønske de velkommen. Her får du billetter som du skal bytte ut med festivalarmbånd. Det er en fordel å kunne være effektiv og ryddig.

Frivilligteam – Her er det mye variert du kan bli satt til å jobbe med!
1. Her er du med på å hjelpe til med billetthåndtering og bistå med kunnskap om festivalen og program. I denne jobben vil du få varierte oppgaver som for eksempel å stå ved de forskjellige sonene og sjekke bånd slik at bare de som har adgang til for eksempel VIP områdene kommer inn. Det er du som passer på at de ikke forviller seg ut på scenen eller backstage eller til feil utganger. Du kommer også til å ha kontakt med profesjonelle sikkerhetsfolk.

2. Her har du ansvar for å holde oversikten over de frivillige og passe på at de får i seg mat og drikke. Dette er en sosial oppgave der du sørger for trivsel blant de frivillige (spre godt humør, gjerne klemmer og hjelp)

3. Her er oppgaven din helt enkelt å ta i mot betaling i bytte for matbonger til de som ønsker å spise på festivalområdet. Du vil jobbe i et team hvor det er en fordel at dere er serviceinnstilt og flinke med å håndtere penger.

4. Det vil alltid dukke opp forefallende arbeid hvor vi trenger folk som står klare til å hjelpe. Enten det er å hente mer drikke til barene, flytting av skilter eller å gi en beskjed så er det absolutt en viktig jobb.

Opprigg – Her er du med på å rigge opp til festivalen noen dager i forkant. Her får du jobbe i et stort team hvor vi skal ha det hyggelig mens vi rigger. Dette krever fysisk styrke og det er en fordel å være sterk. Ta på gode sko og klær som passer til fysisk arbeid.

Nedrigg – Her er du med på å rigge ned festivalen. Du får jobbe i et stort team hvor vi skal ha det hyggelig mens vi holder på. Dette krever fysisk styrke og det er en fordel å være sterk. Ta på gode sko og klær som passer til fysisk arbeid.

Miljø – Her vil du få oppgaver som baserer seg på å gjøre festivalområdet til et trivelig sted å være. Det er viktig at vi har et rent festivalområde så plukking av søppel og sortering av papp og plast blir en sentral oppgave. Du vil jobbe sammen med andre i et team hvor dere sammen blir tildelt områder dere skal inspisere.

Har du spørsmål om det å være frivillig på FORZA Festival, kan du sende mail til frivillig@forzafestival.no

Søknadsskjema