24-25 August 2018
LILLESTRØM IDRETTSPARK
Forza Festival logo

Vi har gleden av å presentere følgende festivalprogram:

FREDAG – 25. august
Main stage: Broiler // Martin Jensen // Nause // TRXD
KISS stage: Dj Luis Molinari // Thomas De Kinder // SverreV // Nicky Shah
Sun stage: Vidar Villa // Change music // Steve Gold // Maddie M

LØRDAG – 26. august
Main stage: Martin Solveig // Otto Knows // KREAM // T.B.A
KISS stage: Reidar Buskenes // STISEMA // Mike Milano // Steve Gold
Sun stage: Chris H // Rebbestad // MYKN

Tidsprogram kommer nærmere festivalen.

I det du kjøper en FORZA Festival billett blir du en del av vår nasjon – vi gleder oss til å se ditt vakre ansikt gå inn portene til FORZA sin verden 25 og 26. August. Vi har en kapasitet på hele 10 000 personer denne helgen, så dette kommer til å bli STORT! Uansett hvilken billett du ønsker å kjøpe har ALLE tilgang til vårt store uteområdet.

VIP:
Er du den som liker det lille ekstra er det VIP billetter som gjelder for deg og dine. I det du skal hente ditt festivalbånd er det egen kø for VIP gjester, det er egen fast track kø for å komme inn på festivalområdet, og som VIP får dere også eget toalettområdet inne i Skedsmohallen (altså ikke festivaltoalett), dere vil ha en egen bar på VIP området og til slutt det beste med VIP området – der har du den beste utsikten til scenen, den beste lyden og det diggeste området med en del sakkosekker, ståbord og litt annen luksus. Aldersgrense 20 år.

VIP Podium:
Sånn som der er i Ibiza og alle internasjonale festivaler finnes det et VIP podium. Dette er et podium som blir bygd opp nede på Main Floor. Her vil det være stå bord til alle og egen servitør du kan bestille drikke ifra. Kun 70 personer kan unne seg denne luksusen. Dette podiumet vil bli plassert på høyre side av scenen. Aldergrense 18 år.

Main Floor:
Om du ønsker å oppleve artistene på nært hold, mingle med mange andre festivalgjester og heller bruke mer penger i baren enn på billetten er det ”Main Floor” billetter som gjelder for deg. Aldersgrense 18 år.

Som en hver festival i Norge har vi 18 års aldergrense på selve festivalområdet, men vi tilbyr de som er 20 år en egen VIP avdeling.

Frivillige må ha fylt 18 år for å kunne jobbe som frivillig under FORZA Festival.

Vi er av den oppfatning at barn og ungdommer ikke burde mingle sammen med beruset personer og tillater derfor ikke barn/ungdommer ifølge med voksne i 2017.

Fredag 25. Aug kl.17:00 – 23:45

Lørdag 26. Aug kl.16:00 – 23:45

Med tog ligger Lillestrøm KUN 10 minutter fra Oslo S og 12 minutter fra Gardemoen. Og fra Lillestrøm togstasjon vil det gå shuttlebusser frem og tilbake til festivalområdet under hele festivalen – GRATIS!

I tillegg til shuttlebusser er det Taxiholdeplass rett utenfor togstasjonen, det finnes også By sykler i Lillestrøm, eller så er det bare å ta beina fatt og det tar ca. 15min å gå til Lillestrøm Idrettspark fra togstasjonen.

Det finnes en rekke hotell i Lillestrøm. De to nærmeste hotellene er Thon Hotel Lillestrøm // Best Western Fageborg (ligger kun 10min unna Lillestrøm Idrettspark). Og Thon Hotel Arena ligger rett ved togstasjonen, og her vil shuttlebussene kjøre innom på sin rute til og fra festivalområdet.

I 2018 vil det bli en egen FORZA festivalcamp.

Vi oppfordrer alle til å la bilen stå da det blir mye mennesker i området rundt Lillestrøm Idrettspark. Men det vil være en egen snuplass på festivalområdet for av og påstigning – KUN AV OG PÅSTIGNING! Bilen kan ikke stå å vente på mennesker inne på snuplassen.

Det vil ikke være mulighet for parkering inne på parkeringsplassen til Lillestrøm Idrettspark under festivalen. Heller ikke på grusbanen bak Skedsmohallen.

Lillestrøm Idrettspark er veldig godt tilrettelagt for rullestolbrukere, og alle er velkommen hos oss! Vi gjør ikke forskjell på folk. Handikap-toalett finnes inne på festivalområdet.

Alle som har behov for ledsager må kjøpe festivalbillett på lik linje med alle andre, men ledsagere vil komme inn gratis. Eneste vi krever er at dere sender oss mail på forhånd til post@theconcept.no hvor dere oppgir ditt navn og navn på ledsager.

  • Masse god energi og godt festivalhumør er påbudt! Dårlig stemning hører ingen steds hjemme 😉
  • Nei, det er ifølge Norsk lov ikke tillatt og ta med egen drikke inn på festivalområdet.
  • Vi tillater ikke paraply på festivalområdet, uansett vær.
  • Kjæledyr er ikke tillatt.

VI SIER NEI TIL NARKOTIKA!

Det vil være fire barer inne på festivalområdet av ulike størrelser og vi har høyt fokus på å begrense bar-køer til en hver tid! Hos oss vil det bli servert alkohol med 18 års aldersgrense på Main Floor og VIP podium, på VIP vil det bli servert alkohol med 20 års aldersgrense.

Vi vet at det vil bli behov for litt mat i magen med mye hopping, dansing og drikke. Hos oss vil det bli godt utvalg av mat via food trucks, grill og egen FORZA restaurant inne i Skedsmohallen.

FORZA Coins:
FORZA Coins er det samme som bonger. Du må kjøpe FORZA Coins for å kunne kjøpe mat og drikke inne på festivalområdet. Det vil også være andre små ting du kan bruke FORZA Coins på.

Priser:
1 FORZA Coin = 40,- NOK
1 FORZA seddel = 520,- NOK

1 Coin = én shot
2 Coins = én øl
3 Coins = én drink

Antall coins på mat kommer vi tilbake til.

Noen naboer til FORZA FESTIVAL vil kunne høre summing av musikk fra oss, dette gjelder de som bor sør for Fetveien. Alle naboer på Vigernes-feltet vil få muligheten til å kjøpe festivalbilletter med en liten rabatt.